Hurtigt lån trods RKI i 2019

Her finder du opdateret råd og vejledning, hvis du ønsker et hurtigt lån trods RKI hvor det også er til fair priser – eller du søger rådgivning om at komme ud af RKI.
Vi kan naturligvis ikke garantere dig at du kan låne trods RKI-registrering, ligesom vi heller ikke kan garantere at du nem og umiddelbart kan komme ud af RKI-registeret.
Til gengæld finder du her en seriøs information om mulighederne for at optage et privatlån trods RKI. Og uanset om det er et kviklån trods RKI, så er det at få bevilliget et RKI lån alligevel, ikke den nemmeste opgave i 2019.
Men nu har du en reel mulighed for at læse dig frem til hvordan du måske trods en uheldig situation kan optage et RKI lån alligevel. Eller en realistisk mulighed for at komme ud af RKI.
Hvis det ikke lige lader sig gøre for dig at komme ud af RKI, så skal du ikke give op da der er alternative måder at optage privat lån, eller kviklån uden kreditvurdering eller kredittjek.

Bemærk venligst: Alle informationer på denne side er uden ansvar og er stillet gratis til rådighed.

Emne oversigt der vedrører > Lån penge trods RKI:

  • Lån penge trods RKI registrering
  • Hvad er RKI kredittjek?
  • Står du anført i RKI registeret?
  • Inkasso & RKI & RKI indsigelsesret
  • Kom ud af RKI

Lån penge uden kreditvurdering + sms lån uden kreditvurdering

Er du registreret i RKI registeret?

Hvis du ikke er sikker om du er registreret i RKI, så bør du inden du søger et hurtigt lån, tjekke din personlige RKI status. Og det er uanset om det er et lille sms lån uden kreditvurdering, forbrugslån eller hurtigt kviklån.
Det et forholdsvist let for dig at kontrollere om du står noteret i RKI registeret – og om det er med én eller flere registreringer. Du skal blot kontakte firmaet Experian. Da det er dem der administrerer RKI registeret i Danmark, skal du blot bede dem give dig oplysninger om hvorvidt du er registreret i registeret.

Du kan kontakte Experian via:
Fax: 87 46 56 57
Brev: Experian A/S, Glarmestervej 2, 8600 Silkeborg
Mail: forbrugerservice@experian.dk
Du vil for at få oplysninger om dine eventuelle registreringer, oplyse dit fulde navn, din nuværende adresse, fødselsdag samt eventuelle adresser du har haft de sidste 5 år.